Ett byggföretag i Sollentuna med omnejd

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Det här med byggföretag i Sollentuna med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är även en hel del som har uttryckt er ha en hel del problem med att hitta bra företag inom bygg och byggtjänster, vilket jag verkligen kan förstå. Då jag vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag idag tipsa er om det företag som jag och min sambo valde att vända oss till när det var dags för oss att bygga en ny altan på baksidan av huset. Sawdust Bygg och Renovering heter företaget och är ett företag som vi själva fick som tips utav en kollega till min sambo. Vi har länge haft samma problem som en del utav er läsare, då många av de företag inom bygg som vi tidigare kontaktat eller vänt oss till, har visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket är väldigt synd. Vi blev därför väldigt glada när vi hittade just Sawdust Bygg och Renovering, då detta företag på en gång kändes pålitligt.

De arbetar hos Sawdust Bygg och Renovering väldigt mycket med kundservice, vilket är någonting som jag som kund verkligen uppskattar. Jag kunde nu känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket var otroligt skönt. De visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna inom sitt yrke, och arbetade med noggrannhet och kvalitet under hela processen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Sollentuna, Tyresö, eller Täby med omnejd att vända er till just Sawdust Bygg och Renovering.